Vítejte na mém blogu,kde se bavíme hlavně o autech.A to ne o nějakých žigulích nebo trabantech,ale o pravých klasách světových značek jako je třeba Ferrari,Lamborghini nebo můj oblíbený Mercedes.Mimo to se tu bavíme i o věcech s auty spjatými,jako například seriály,filmy a hry.Takže potěšíme hlavně příznivce seriálu Kobra 11.Na tomto webu se dozvíte hodně věcí o autech,ale také o seriálu Kobra 11.

Anketa

Jaká preferujete auta?

Pomalejší a bezpečnější,např:Škoda (19 269)
100%

Rychlejší s lepším zážitkem z jízdy,např:Mercedes (40)
0%

Celkový počet hlasů: 19309

Fotogalerie: Úvodní stránka

Novinky ze světa aut

Cadillac Ciel

18.09.2011 10:29
Když jsem tohle auto viděl na autosalonu ve Frankfurtu,řekl jsem si: "Doba se vrátila,čtyrdvéřový kabriolet s plnohodnotnými zadními sedadly,vystlaný kůží a olivovým lakovaným dřevem.".Ovšem tohle je jiné,je povrch nacpaný nejmodernější elektronikou a stylovými novými mechanizmy dveří a...

Renault Wind Gordini

30.08.2011 15:59
Úžasné!Mé první slovo,když jsem uviděl toto auto.Renault Wind Gordini je sportovní dvoumístný kabriolet s mechanickou kovovou skládací střechou,kterou má snad jen už 6krát dražší Ferrari Superamerica.U Renaultu jméno Gordini znaméná,že je to speciální edice a tak existují i jiné vozy...

Fisker Karma- auťák s dobrou karmou

30.08.2011 15:32
O prázdninách jsem jen tak listoval časákem s autama a najednou jsem uviděl tohle auto.Řekl jsem si,že se mým fanouškům na webovce bude líbit.Snad jsem měl pravdu,mě se líbí na 100%!!! Fisker Karma se tak představí přesně rok po konceptu. Majitel automobilky Henrik Fisker navíc tvrdí, že je už...

Lamborghini 002

30.08.2011 15:07
Já vím,že se tento článek do rubriky "novinky" ze světa aut moc nehodí,ale spousta z vás určitě o tomto vozu nikdy neslyšela a tak alespoň pro vás to bude automobilová novinka. První terénní auto od Lamborghini, který se dostal do sériové výroby v roce 1986. Automobily poháněl...

Superlevná Tata

10.04.2011 21:49
Indická společnost Tata Motors dodá v pátek 17. července nejlevnější automobil světa Nano prvnímu zákazníkovi. Základní verze automobilu Nano stojí 100 tisíc rupií (necelých 40 tisíc korun). Tata Motors představili vůz Nano v lednu 2010. Zákazníci si jej ale mohli začít objednávat až letos v dubnu,...

Nový Pagani

10.04.2011 20:33
  Nová Pagani! Konečně, jsme se dočkaly opravdu nového modelu, a stálo to za to… Automobilku Pagani založil v roce 1988 Horacio Pagani. První model této značky vznikl v roce 1999 a nesl jméno Zonda C12 a nyní přichází její druhý model Huayra. Tento model k nám přišel 5. Ledna tohoto roku. Nová...

Sportovní speciály

Cord 810 a 812 FWD

10.12.2011 14:45
Tento vůz už nějakou tu dobu znám a tak jsem se rozhodl,že o něm napíšu článek.Nejvíce se mi na něm líbí jeho neotřelý,futuristický design.Někomu může připadat příliš extravagantní,ale není tomu tak.Každá část tohoto vozu má svůj specifický účel a funkci.Pojďme si povědět něco víc. Americký...

Ford GT

27.09.2011 16:35
Ford GT je supersportovní automobil.V současnosti je to 11. nejrychlejší auto na Zemi.Vyrábělo se od roku 2003 do roku 2006.Byl navržen jako koncept na počest 100.výročí automobilky Ford a byl o něho veliký zájem tak byl uveden do sériové výroby.To co se lidem na tomto autě líbilo byl jeho...

Bugatti Veyron

01.09.2011 17:39
  Bugatti Veyron 16,4 je nejvýkonnější a nejrýchlejší sériově vyráběný automobil na světě. Je pojmenován po automobilovém závodníkovi Pierru Veyronovi, který v roce 1939 vyhrál 24hodinový nepřetržitý závod Le Mans s vozem Bugatti 51 model A.V roce 2005 vytvořil světový...

Maybach Fulda Exelero

10.04.2011 21:40
Maybach Exelero je vysoce výkonné supersportovní dvoumístné kupé, postavené na podvozku luxusní limuzíny Maybach 57, navržený a vyrobený německou automobilkou Maybach v jediném exempláři pro testování nové generace širokých vysokorychlostních pneumatik firmy Fulda (Fulda Carat Exelero) byl...

Mercedes 300 SL

10.04.2011 20:18
  Mercedes-Benz 300 SL (tovární označení Mercedes-Benz W198) je dvousedadlový sportovní vůz. Firma Mercedes-Benz představila vůz 300 SL v únoru 1954 na International Motor Sports Show v New Yorku. Vozy byly v letech 1954 až 1957 vyráběny jako kupé s dveřmi otevíranými nahoru (někdy se mu také...

Legendy,které se nezapomínají

Citroen DS

10.12.2011 12:11
Již celý měsíc hledám všude možně různé motoristické novinky.V knihách,časopisech,po internetu a najednou jsem si vzpomněl na úplný základ,co bychom měli znát jako správní fanoušci plechu na čtyrech kolech.Citroen DS,ano je to to supermoderní auto z Fantomase s křídly a všelijakými dalšími...

Citroen 2CV-Kachna

22.10.2011 14:29
Citroen 2CV,jinak nazývaný Kachna kvůli měkkému odpružení kol,které se už při mírné nerovnosti začalo naklánět ze strany na stranu,byl vůz,který motorizoval Francii.Vyráběl se od roku 1948 až do roku 1990.První prototypy byly však zkonstruovány již v roce 1939.Veřejně byl tento vůz představen v...

Smart Fortwo

04.09.2011 12:39
Tento vůz jsem se rozhodl dát do této rubriky "Legendy,které se nezapomínají" i přes ten fakt,že je na trhu jen něco málo přes jedno desetiletí.Ale i přes to si myslím,že určitě všichni tento automobil znáte. Smart Fortwo je mikroautomobil od firmy Smart,která ho vyrábí od roku 1998.Tento...

Ford Model T

31.08.2011 08:23
Ford Model T byl první sériově vyráběný automobil společnosti Ford Motor Company patřící Henrymu Fordovi a zároveň byl první sériově vyráběný automobil na světě.Vyrábě se od roku 1908 do roku 1927.Henry Ford za účelem motorizovat Ameriku použil nejkvalitnější díly a nejkvalifikovanější...

Mercedes-Benz SSK

30.08.2011 09:23
V roce 1928 působil již posledním rokem u firmy Daimler-Benz,která se skládala z dvou společností Daimler Motoren a Benz Cie.V tomto období začal vyvíjet doposud nejúspěšnější vůz společnosti - legendární sportovní vůz Mercedes-Benz SSK.Porsche tak dosáhl vrcholu své kariéry pro tuto firmu a po...

Ford Mustang

10.04.2011 21:10
  Ford Mustang je sportovní automobil vyráběný firmou Ford Motor Company. Zpočátku byl založen na modelu Ford Falcon. Výroba vozu začala 9. března 1964 v Dearbornu, Michigan a veřejnosti byl představen 17. dubna 1964 v New Yorku. Byl to nejúspěšnější ford od Modelu A. Název navrhl John Najjar...

Volkswagen Beetle

05.04.2011 23:59
  Volkswagen Typ 1, spíše známý pod názvem Brouk, je lidový vůz vyráběný německou automobilkou Volkswagen v letech 1938 až 2003. Název Brouk (v anglicky mluvících zemích Beetle, německy Käfer) vznikl jako lidová přezdívka a až později (v USA od srpna 1967) se začal používat jako oficiální...

Co bych na těchto stránkách měl změnit?

Бренд Профессиональной Косметика

Datum: 31.03.2025 | Vložil: Duanemup

Мы рады вас видеть в магазине профессиональной косметики и товаров по уходу Spadream!
Популярные бренды:

unisteam com - официальный сайт

Datum: 24.03.2025 | Vložil: unisteam_com_irmi

Парогенераторы Unisteam com – мощное оборудование для производственных задач
производство спецтехники юнистим unisteam com

receive sms online

Datum: 23.03.2025 | Vložil: receive_sms_online_xjSr

Receive SMS online for banking, crypto, and financial account verifications
disposable phone number [url=rskswap.com]rskswap.com[/url] .

Магазин Профессиональной Косметики Волосы

Datum: 17.03.2025 | Vložil: Duanemup

микрокредит

Datum: 11.03.2025 | Vložil: mikrokredit_voma

Микрокредит по паспорту – деньги в день обращения на карту любого банка
микрокредиты онлайн [url=mikrokredityvsem.kz]mikrokredityvsem.kz[/url] .

контрактный двигатель

Datum: 09.03.2025 | Vložil: kontraktnye_dvigateli_suSn

Контрактный двигатель для вашего авто – только проверенные агрегаты
купить мотор [url=kontraktnye-dvigateli3-moskva.ru]kontraktnye-dvigateli3-moskva.ru[/url] .

that is, readable, or

Datum: 07.03.2025 | Vložil: Testerbkv

Duke de Montosier

займ онлайн

Datum: 01.03.2025 | Vložil: zaymy_onlayn_eipl

Быстрые займы онлайн – круглосуточное одобрение, деньги уже через 5 минут
займы [url=vsemiikrozajmy.kz]vsemiikrozajmy.kz[/url] .

Dannielynn Birkhead Net Worth: What You Need to Know!

Datum: 25.02.2025 | Vložil: JosephtydaY

<h3>Ease of Use</h3>

<p>2H<sub>2</sub>O(l) в†’ 2H<sub>2</sub>(g) + O<sub>2</sub>(g)</p>
<p>Select a cleaner with a pleasant scent that you find appealing. Some cleaners are unscented, which may be preferable for those with sensitivities.</p>

cover letter generator

Datum: 17.02.2025 | Vložil: cover_letter_generator_ltPt

Generate a polished cover letter in 5 steps using AI technology
ai coverletter generator [url=aicoverlettergenerator.pw]aicoverlettergenerator.pw[/url] .

Záznamy: 1 - 10 ze 194
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek

Auta z Kobry 11

Erdoganův Spitfire

31.08.2011 14:34
Jak jsem již minule říkal,chtěl jsem udělat článek o autu,které má Erdogan Atalay alias Semir Gerkhan z slavného seriálu Kobra 11 ve své osobní garáži.Je to Triumph Spitfire MK3 z roku 1969.Je to stejné auto,které hrálo v seriálu Kobra 11 v díle s André Fuchsem,v díle zvaném "Benzín".V tomto díle...

Kobra 11 slaví 15 natáčecích let!!!

31.08.2011 13:21
Gratuluji Kobro 11 k polokulatinám!Letos slaví německý televizní seriál Kobra 11 15 let na obrazovce a právě pro tuto příležitost jsem si pro vás připravil zajímavý článek o tomto seriálu a doufám,že se vám bude líbit. Německá televizní stanice RTL díky seriálu Kobra 11 vydělává miliony eur.Už...

Benův nový Mercedes

31.08.2011 09:26
Při letošních nejnovějších dílech Kobry 11 se Ben dočkal nového policejního civilního vozu Mercedesu-Benz  E350 CGI Coupe.Nádherný vůz,doufám,že se vám bude líbit. Mercedes Benz E350 CGI Coupe je čtyrmístné,dvoudveřové,výkonné kupé,které Ben ze seriálu Kobra 11 dostal do zatím poslední...

Hartmuttova Lucy

30.08.2011 10:24
Tento článek byl napsán na přání jednoho příznivce mojí stránky který se podepsal jako "Secret". Hartmuttova Lucy neboli Toyota Supra B Tubro je sportovní auto typ GT "Grand Tourer".Byla vyráběna společností Toyota Motor Company od roku 1979 až do roku 2002.Byla odvozena od vozu Toyota...

Tvorba www stránek zdarma Webnode